Kommande filmer 2016

image

Bad Santa 2

Vad är inte bättre än en uppföljare på den oerhört roliga och komiska komedifilmen Bad Santa? Om bara mindre än två veckor är Billy Bob Thorton äntligen tillbaka som Willie Soke, den elakaste tomte världen någonsin har skådat. Marcus har släppts ut ur fängelset och söker upp Willie för att presentera en ny briljant plan. Willie har dock svårt att lita på sin kortväxte kompanjon som försökte ha ihjäl honom innan han åkte in. Thurman Merman är också tillbaka och har hunnit bli 21 och är officiellt man, vilket skrämmer vettet ur Willie. På köpet får han sin mamma Sunny på halsen och deras förhållande är minst sagt laddat.

image

Arrival

Ett antal mystiska rymdskepp landar samtidigt på olika platser över hela världen. I USA sätts en elitstyrka samman under ledning av expert inom lingvistik, Dr Louise Banks, för att undersöka om rymdskeppets besättning har fientliga avsikter eller inte. Hon och hennes team arbetar under extrem tidspress, så hårt de bara kan, för att förhindra att utomjordingarnas besök orsakar fler globala krissituationer än de redan gjort. Banks måste ensam fatta ett beslut som kan hota hennes liv och förmodligen hela mänskligheten. Klarar de inte av detta står mänskligheten nämligen i stor fara.

image

Office Christmas Party

Är du sugen på en komisk julfilm några veckor innan jul? Då är den här filmen perfekt för just dig. När VD:n Jennifer Aniston hotar att lägga ner sin brors avdelning, ställer avdelningschefen till med en episk julfest. Festen ska hjälpa arbetarna att behålla sina jobb genom att imponera på en potentiell kund, dock går denna fest, som många andra, överstyr.

image

Kommentera