Stureelevernas sommarlov är bakom hörnet!

Foto: Valona Bajramaj

Sommaren ligger bakom hörnet och det är bara några veckor kvar av skolan. Så vi valde att gå runt och intervjua elever på Sturegymnasiet om hur deras sommar kommer att vara men också hur dom vill att den ska bli. Det var mycket intressant att höra vad alla hoppades på.
Vår första fråga var ”Hur ser din dröm sommar ut?”. Efter det kan vi konstatera att många tyckte samma. De ville resa, tjäna pengar utan att jobba och njuta av härligt väder. Så då får vi hoppas att alla Halmstadsbor får njuta av en härlig svensk sommar med underbart väder.

Hur ser din drömsommar ut?
– Hmm.. min drömsommar ser ut som så att det är varmt och härligt väder. Sedan befinna mig på olika festivaler och chilla på stranden. Där det finns heta killar. Sofia T

– Min drömsommar skulle vara att resa den största delen, och att ha så sjukt mycket pengar så jag slipper bry mig om ekonomin. Sedan så är ju ligga på stranden och sola bland snygga killar en stor prioritering. Emma H

– Min drömsommar skulle nog vara att hänga på stallet mycket med hästar, och att inte behöva jobba men samtidigt ha pengar ändå. Ebba J

– Drömsommar? Hmm det skulle nog vara att inte behöva göra något speciellt som men känner är obligatoriskt, samt att inte jobba men ändå få pengar. Resa hade också varit något viktigt. Moa T

Intervju 1
Vad ska du göra i sommar?
– Jag ska först resa till Vietnam, och sen ska jag kanske gå på festivaler. Sedan ska jag även jobba.
Vad är ditt bästa sommarminne?
– Mitt bästa sommarminne.. var när jag var på cheerleading läger. Jag fick träffa kända cheerleaders från bland annat USA, som lände oss nya grejer.
Ska du jobba i sommar? Skulle du kunna tänka att jobba med det i framtiden?
– Ja det ska jag göra, jag ska jobba hos min mamma (Depend Cosmetic AB) och ifall jag hinner när jag är tillbaka från resan så skall jag jobba på Stadium summer camp. Ja jag kan tänka mig jobba med detta i framtiden, då det är bra lön.
Sofia Ta

Intervju 2
Vad ska du göra i sommar?
– Jag ska jobba inom äldrevården, jag ska även sola och bada ibland annat Halmstad.
Vad är ditt bästa sommarminne?
– Mitt bästa sommarminne måste nog vara när jag var på Kreta med familjen som härligt sällskap.
Ska du jobba i sommar? Skulle du kunna tänka att jobba med det i framtiden?
– Ja jag ska jobba i sommar, men nej jag kan inte tänka mig jobba inom äldrevården i framtiden, då jag upplever gamlingar som aggressiva.
Alice Fearn
Skriven av Valona Bajramaj & Alice F

Kommentera